Euro Construct International
Euro Construct International

Despre noi


constructii, utilaje tehnologice, consultanta in proiectare

S.C. EURO CONSTRUCT INTERNATIONAL S.R.L. a pornit de la un numar de 5 angajati la data infiintarii, ajungând in prezent la un numar de peste 500 de angajati,  din care circa 413 sunt muncitori cu un inalt grad de calificare, organizati in echipe complexe de: dulgheri, fierari, betonisti, zidari, tâmplari, mozaicari, faiantari, zugravi, vopsitori, montatori gips-carton, lacatusi, izolatori, electricieni, instalatori, din care circa 40% au lucrat in Germania in perioada 1998 - 2003, unde s-au specializat in folosirea tehnologiilor de ultima ora din domeniul constructiilor, lucrând in general la structuri de rezistenta cu un inalt grad de dificultate.

Websitul www.eci.ro nu colecteaza/stocheaza informatii care pot identifica utilizatorii, toate datele fiind anonime. S.C. Euro Construct International S.R.L este reprezentata in calitate de DPO EXTERN de catre firma Softeh Plus (J40/18323/1993 , RO4381714 ) in baza contractului 312/22.05.2018, pentru alinierea la prevederile GDPR.


Recomandari

Recomandari

BANCA COMERCIALA ROMANA
BANCA COMERCIALA ROMANA
PARCHETUL NATIONAL ANTICORUPTIE
PARCHETUL NATIONAL ANTICORUPTIE
ACADEMIA ROMANA
ACADEMIA ROMANA
TRAUTMANN
TRAUTMANN

Servicii oferite

Management si consultanta

Management si consultanta de mare profesionalism.

Proiectare

Proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale,drumuri,lucrari de arta,bazata pe experienta indelungata a specialistilor firmei.

Executie

Executia de lucrari la cheie in domeniul constructiilor civile si industriale,drumuri,lucrari de arta,bazata pe experienta indelungata a specialistilor firmei.

© 2024 Euro Construct International
constructii, utilaje tehnologice, consultanta in proiectare